Kuortaneen Eliittikisat 2017 - Media

Akkreditoituminen Kuortaneen Eliittikisoihin

Akkreditoituminen tulee lähettää 14.6.17 mennessä sähköpostitse.

Kuortaneen Eliittikisojen lehdistötilat ovat Kuortaneen lukiolla (Keskustie 91, 63100 Kuortane), joka sijaitsee Urheilukentältä 100 m kantatie 66:n suuntaan. Lukion pihassa on varattu medialle parkkipaikkoja. Lehdistötilat ovat auki ennen kisoja klo 13.30 - 17.00 Lehdistötiloista saa kisoissa tarvittavan materiaalin mm. käsiohjelman, PRESS-kortin ja tarvittaessa PHOTO-liivin, jolla pääsee kentälle kuvaamaan. Liivejä on rajoitettu määrä, joten kerro photo-liivin tarve akkreditoitumisen yhteydessä. Kentällä liikkuessa pitää ottaa huomioon urheilijoiden suoritukset ja YLE:n kamerat.

Kentällä lehdistökatsomo sijaitsee pääkatsomossa, jossa on myös nettiyhteydet median käytössä. Lajien voittajat tuodaan lehdistökatsomon eteen haastatteluja varten. Myös muiden urheilijoiden haastattelut ovat lajien jälkeen suotavia ja ne hoidetaan myös lehdistökatsomon edessä kisaturvallisuuden vuoksi.

Kisojen jälkeen lukion lehdistötilat ovat jälleen median käytössä. Toivomme, että kisojen jälkeen median edustajat lähettäisivät linkin tekemiinsä kisauutisiin.

Lämpimästi tervetuloa Kuortaneelle Eliittikisoihin!

 

Lauriina Aninko lauriina.aninko(at)kuortane.fi p. 040 631 7442